امروز قصد داریم بشتر راجع به تکنولوژی های طراحی سایت و زبان های مختلفی که در این زمینه استفاده میشه اطلاعات کسب کنیم و ببینیم هر کدوم از تکنولوژی هایی که راجع به شون میشنویم واقعا چی هستن ، تکنولوژی هیا مختلفی مثل HTML و CSS و JavaScript و PHP و LESS و SASS و jQuery و فریم ورک هایی مثل Zend و Laravel و ...
HTML5 شاید همون طور که اکثر شاگردا دیسک های فلاپی یا برنامه زرنگار رو یادشون نیست، به زودی وقتی برسه که کسی دوران سرد و تاریک html4 و xhtml1.1 یادش نیاد. قبلا طراحی یک صفحه وب که توی تمام مرورگرها به یک شکل نمایش داده بشه یه مصیبت بزرگ بود. به خصوص اینترنت اکسپلورر کابوس طراحان وب بود. از طرفی هم هیچ کس html رو جدی نمیگرفت چون خیلی از نظر برنامه نویس ها استاندارد نبود. برای استاندارد سازی html یک عده xhtml رو طراحی کردن که طراح وب رو مجبور میکنه قواعد xml که یک زبان قاعده مند هست رو رعایت کنه. اینطوری تفسیر کردن کدهای html با مشکلات کمتری روبرو بود. اما این مشکلات جدیدی رو به وجود آورد چون خیلی ها xhtml رو درست استفاده نمیکردن و فقط امید دروغی به برنامه نویس ها میدادن. نهایتا html5 برای نجات همه وارد شد. یک استاندارد برای حکومت بر دنیای وب. البته انقدر این استاندارد جذابه که راهع خودش رو به دنیای موبایل و دسکتاپ هم باز کرده و تقریبا با html5 هر کاری (نه دیگه هر کاری) میتونید بکنید.
یکی از مهمترین خصوصیات html5 و تکنولوژی های همراهش اینه که وظیفه هر کدوم به خوبی مشخصه. مثلا وظیفه خود html5 معنادار (semantic) کردن محتوا و مشخص کردن ساختار صفحه ست. به همین خاطر خیلی از تگ ها و خصوصیت هایی که مربوط به تغییر رنگ و لعاب صفحه بوده از این نسخه حذف شده.
برای طراحی سایت با استفاده از php و mysql نیاز به دانش های مختلفی در این زمینه وجود دارد، داشتن اطلاعاتی درباره UI/ UX Html5, Css3, jаvascript و PHP و کار با MySQL و آشنایی و کار با فریمورک هایی همچون Bootstrap ,JQuery ,Laravel و از طرفی باید مطالعه ای بر روی بهینه سازی موتورهای جستجو نیز داشته باشید.
برای طراحی سایت با استفاده از php و mysqlنیاز به دانش های مختلفی در این زمینه وجود دارد، داشتن اطلاعاتی درباره UI/ UX Html5, Css3, jаvascript و PHP و کار با MySQL و آشنایی و کار با فریمورک هایی همچون Bootstrap ,JQuery ,Laravel و از طرفی باید مطالعه ای بر روی بهینه سازی موتورهای جستجو نیز داشته باشید. تمامی این دانش و اطلاعات زمانی می تواند نتیجه خوبی را به ما بدهد که علاوه بر دانش موارد ذکر شده تجربه لازم را هم داشته باشیم.
بیایید کمی درباره PHP بدانیم اینکه از کجا آغاز شده و در حال حاضر جدیدترین نسخه آن چیست و اینکه چه مزیت ها و برتری هایی نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی همچون Asp.net دارد.
Php یک زبان شی گرا ، متن باز و سمت سرور است که برای توسعه طراحی وب سایت ایجاد شد.
در سال 1995 میلادی شخصی به نام راسموس لردورفاسکریپتی برای نمایش روزمه به صورت آنلاین و اینکه چه کسانی آن را مشاهده کردند نوشت. عده زیادی بعد از مشاهده آن به این اسکریپت علاقه مند شدند و از راسموس لردورف در خواست کردند تا کدهای آن را برایشان ایمیل کند. بخاطر پیگیری و محبوبیت روز افزون لردورف سعی کرد تا آن را توسعه دهد.
در ابتدا php مخفف عبارت Personal Home Page به معنی صفحه خانگی شخصی ایجاد شده بود اما پس از پیشرفت و توسعه آن به Hypertext Preprocessor تغییر کرد. آخرین نسخه از php ورژن 7.2.9 است که در تاریخ 17 آگوست 2018 منتشر شده است.
شاید برای بسیاری از افراد این سوال پیش بیاید که طراحی سایت با php و mysql چه مزیت های دارد و چرا باید از آن استفاده کرد؟ دلایل زیادی برای این کار وجود دارد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به قدرت بالا و اوپن سورس بودن php اشاره کرد. همچنین mysql جز قدرتمند ترین دیتابیس های دنیا محسوب می شود و همچنین از امنیت خوبی برخوردار است.
در صورتی که شما مدیر یک سایت و یا وبلاگ هستید باید این نکته را در نظر داشته باشید که علاوه بر مطالب و محتوای روی سایت، نکات دیگری نیز هستند که نقش تعیین کننده ای در تبدیل سایت شما به یک وب سایت مناسب را ایفا می کنند و می بایست در مراحل طراحی سایت مورد توجه قرار بگیرند. در این مقاله برخی از این نکات را بررسی می نماییم.
زمانی که برای ارتقای کسب و کار خود به دنبال سئو سایت (بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو) می روید، لینک سازی از مهم ترین دغدغه های شما می شود. لینک هایی که برای سئو سایت به آن ها نیاز دارید، لینک های داخلی و لینک های خارجی هستند. لینک خارجی، لینکی است که به یک دامنه خارجی، ارجاع می دهد. متخصصان سئو، استراتژی لینک سازی خارجی را موثرترین عامل در کسب رتبه های بالا در موتورهای جستجو می دانند. لینک های خارجی در بالا رفتن اعتبار سایت نقش پررنگی دارند؛ به این دلیل که موتورهای جستجوگر، لینک خارجی را یک نظر مثبت از سمت شخص ثالث در نظر میگیرند. به بیان بهتر، موتورهای جستجوگر بر این باورند که چیزی که دیگران درباره سایت شما می گویند، مهمتر از چیزی است که شما درباره خودتان می گویید.
طراحی سایت داینامیک چیست؟ | طراحی سایت | پویاپرداز
در دنیای وب، یک سایت یا هر صفحه شخصی وب میتواند داینامیک یا استاتیک باشد. یک سایت استاتیک محتوای ثابتی دارد که تغییر نمیکند. اما محتوای یک سایت داینامیک براساس بیننده سایت، ساعت بازدید، زبان دستگاه بازدیدکننده و عوامل دیگر تغییر میکند. در ادامه به بررسی یک سایت داینامیک میپردازیم.
مثال سادهای برای تشخصی اینکه یک سایت داینامیک است یا نه، وجود دارد. اگر میتوانید با آن سایت در تعامل باشید، پس آن سایت یک سایت داینامیک است. تعاملاتی مثل نظر گذاشتن برای پستها یا ساختن یک حساب کاربری. بنابراین اکثر سایتهایی که از آنها بازدید میکنید، داینامیک هستند. سایتهایی مثل فیسبوک، توییتر، دیجیکالا و سایر سایتهایی از این دست. در طراحی سایت مهم است که از ابتدا به این نکته بیاندیشید که سایت را داینامیک میخواهید یا استاتیک!
تخصص ما طراحی سایت،طراحی سایت حرفه ای ، طراحی سایت داینامیک ، طراحی سایت استاتیک ، طراحی سایت فلش ، طراحی صفحات وب ، سئو حرفه ای, طراحی پرتال(پورتال) ، طراحی فروشگاه اینترنتی ، تبلیغات گوگل و بهینه سازی سایت است.
برخی به دنبال طراحی وب سایت ارزان و کم هزینه می باشند، گاهی اوقات طراحی سایت می تواند در کمتر از یک روز انجام شود، اما آیا این وب سایت ارزان می تواند تمام امکانات مورد نیاز یک وب سایت خوب را داشته باشد؟ مسلما طراحی این چنین سایت ارزان قیمت و غیر حرفه ای، نمی تواند نیاز های متنوع و متغیر مدیران سایت و کاربران متعدد آنها را براورده سازد.
با سلام.به دنیای لوکس بلاگ و وبلاگ جدید خود خوش آمدید.هم اکنون میتوانید از امکانات شگفت انگیز لوکس بلاگ استفاده نمایید و مطالب خود را ارسال نمایید.شما میتوانید قالب و محیط وبلاگ خود را از مدیریت وبلاگ تغییر دهید.با فعالیت در لوکس بلاگ هر روز منتظر مسابقات مختلف و جوایز ویژه باشید.
در صورت نیاز به راهنمایی و پشتیبانی از قسمت مدیریت با ما در ارتباط باشید.برای حفظ زیبابی وبلاگ خود میتوانید این پیام را حذف نمایید.جهت حذف این مطلب وارد مدیریت وب خود شوید و از قسمت ویرایش مطالب قبلی ،مطلبی با عنوان به وبلاگ خود خوش امدید را حذف نمایید.امیدواریم لحظات خوبی را در لوکس بلاگ سپری نمایید...
:: بازدید از این مطلب : 637